Alle aankondigingen van Stadia Connect op een rij, met Sekiro, Outriders, Hitman en meer

Nieuws
dinsdag, 14 juli 2020 om 16:50
sekiro shadows die screen 08 ps4 en 14mar18 1552556239532 5f0dc19479880
Google heeft zojuist tijdens de Stadia Connect een flinke rij games aangekondigd die naar Google Stadia komen, net als een aantal studio's die exclusief zullen werken aan Stadia-games. Hieronder staat een lijst met alle aankondigingen en trailers waar mogelijk.
Ten eerste een tweetal games die exclusief uit zullen komen op Stadia. Outcasters van Splash Damage, is een toegankelijke competitieve shooter die zich afspeelt in een wereld van vinyl. In teams van acht spelers zal je elkaar te lijf gaan voor glorie, in de kleurrijke arena's.
Daarnaast komt Orcs Must Die! 3 exclusief naar Stadia en is direct speelbaar. De game van Robot Entertainment zit vol met Orcs die jij en je vrienden een kopje kleiner moeten maken. De game is gratis voor iedereen die Stadia Pro heeft, anders kost deze ongeveer 30 euro.
Verder heeft Google aangekondigd dat ze drie studio's hebben aangetrokken om exclusief games te ontwikkelen voor Google Stadia. Dit zijn Harmonix, die bekend staan om hun ritme games, Uppercut Games, die goede verhalen vertellen met een krachtige emotionele ervaring, en Supermassive games, die onder andere Until Dawn hebben gemaakt.
Vervolgens is er een hele lijst games, nieuw en oud, die naar de dienst komen.
Super Bomberman R Online zal eerst uitkomen op Stadia in de herfst van 2020. De game zal direct vanaf de lancering beschikken over Crowd Play. In de game kun je met tot wel 64 spelers tegelijkertijd.
One Hand Clapping heeft een early acces fase die als eerste nu beschikbaar is op Google Stadia. De game is een unieke 2D puzzle platformer waarin spelers hun oren moeten gebruiken om puzzels op te lossen.
Dead by Daylight was al aangekondigd voor Stadia, maar we weten nu dat de game unieke features krijgt via Crowd Play en Crowd Choice. Hiermee kunnen kijkers van YouTube-streams de game beïnvloeden.
We zagen ook kort het achtste seizoen van PUBG, die ook naar Stadia komt op 30 juli.
Hitman 2 en Hitman 3 komen naar Stadia. Het tweede deel zal beschikbaar zijn vanaf 1 september, terwijl Hitman 3 vanaf januari 2021 op de dienst zal staan.
Serious Sam 4 zal exclusief uitkomen voor PC en Google Stadia in augustus dit jaar. We zagen eerder al een trailer van de game tijdens de Devolver Direct, maar we weten nu ook dat de game naar Stadia komt.
Outriders van Square Enix komt ook naar Google Stadia. De RPG shooter in een donkere sci-fi wereld met verschillende classes in een grote wereld, stond al gepland voor eind dit jaar voor PC en consoles, en komt ook eind dit jaar naar Stadia.
Verder heeft Google een drietal sport games aangekondigd voor de dienst. PGA Tour 2k21 (21 augustus), NBA 2k21 (herfst 2020) en WWE 2K Battlegrounds(18 september), komen naar de dienst.
De grootste game van de presentatie, Sekiro: Shadows Die Twice, komt naar Google Stadia. De uitdagende game van From Software wist meerder Game of the Year-prijzen in de wacht te slepen en zal ook beschikbaar worden op Google Stadia. Als je een game wil spelen die je pas echt uitdaagt, dan is Sekiro voor jou.
Tot slot zagen we Hello Neighbour, die beschikbaar zal zijn vanaf 20 september en direct speelbaar voor Stadia Pro abonnees, net als Hello Neighbour Hide and Seek eind dit jaar. De eerste game en zijn sequel komen naar Stadia, waardoor je vanaf de bank thuis, kunt inbreken bij de buren.
Wat is jullie favoriete aankondiging van vanavond? Laat het weten op Facebook en de reacties hieronder!