Assassin's Creed concept art wijst mogelijk op Chinese setting

Nieuws
donderdag, 06 augustus 2020 om 10:00
ac 1 ws9z 5f291f3bda864
Concept art van Assassin's Creed wijst op een mogelijk Chinese setting voor een toekomstige game, we verwachten dat die ook op Google Stadia zal verschijnen nu Assassin's Creed Valhalla ook bevestigd is op de cloud gaming-dienst.
De Assassin's Creed games nemen ons steeds mee naar een historische periode zoals het oude Rome, Istanboel en recentelijk Egypte en Griekenland. Nu blijkt uit concept art van John Bigorgne, die op zijn ArtStation-pagina werd gedeeld (via IGN Benelux), dat de setting van een toekomstige Assassin's Creed-game wel eens het Middeleeuwse China kan zijn.
Dat is interessant nieuws voor Google Stadia-gebruikers omdat veel Ubisoft-titels hun weg naar het platform hebben gevonden, Ghost Recon: Breakpoint was er vroeg bij als AAA-titel op Stadia. Ook Assassin's Creed Valhalla is bevestigd om uit te komen op de cloud gaming-dienst en het is niet ondenkbaar om de komende games in de populaire franchise ook op Stadia te zien verschijnen.
In de concept art is een Chinees kasteel te zien, Bigorne werkt momenteel voor Ubisoft Montréal en ontwierp voor onder meer Assassin's Creed Lineage en Syndicate. Assassin's Creed Valhalla komt op 17 november uit voor de PC, PS4, Xbox One en Google Stadia.