Relicta is uitgebracht op Google Stadia als first person puzzelgame

Nieuws
woensdag, 05 augustus 2020 om 10:00
maxresdefault 1 5f291cc35412d
Relicta is nu beschikbaar op Google Stadia en is een first person puzzelgame die iets wegheeft van de Portal-franchise.
In Relicta wordt een oersterk verhaal gemengd met puzzelmechanics die iets weghebben van de Portal-games, check de aankondigingstrailer hieronder voor een beter idee van de gameplay.
In de game stap je in de schoenen van Dr. Angelica Patel, een wetenschapper die op een onderzoeksfaciliteit woont op de Maan. Zoals je wellicht al zag aankomen, gaat er van alles fout en moet Dr. Patel nu op zoek naar haar dochter die op de Chandra Base is.
Dat avontuur neemt je mee naar allerlei gebieden op de Maan en via verschillende mechanics zul je puzzels moeten oplossen om verder te komen. De belangrijkste feature in Relicta is het veranderen van zwaartekracht en magnetisme met je speciale handschoenen en de meeste puzzels zul je met het gebruik van je bijzondere handschoenen kunnen oplossen.
Verder vertelt Relicta een uitgebreid en meeslepend verhaal dat alleen maar meer tot leven komt in de gedetailleerde wereld met de ontroerende soundtrack. Relicta is nu beschikbaar op Google Stadia, op de PC via Steam, PS4 en Xbox One.