B&B Vol Liefde Reünie kijkers reageren verbaasd op sociale media

Nieuws
donderdag, 12 september 2024 om 7:39
bebnb
Het seizoen van B&B Vol Liefde zit er helaas weer op, met als grote afsluiter gisterenavond de reünie aflevering waarin Art Rooijakkers de B&B eigenaren en hun minaren opwachten om eens te kijken wat de verhoudingen nu zijn. 
LET GOED OP, HIERONDER VOLGEN SPOILERS VOOR B&B VOL LIEFDE.

Een seizoen met pech

Na de reünie is in ieder geval duidelijk dat het geen grootschalig successeizoen is geworden. Helaas werd het toch niks tussen Mike en Noor, omdat hij volgens haar te weinig initiatief toonde. Dat verbaast waarschijnlijk niemand. In Griekenland wisten Iris en Jan ook de liefde niet te vinden en bleef het bij vriendschappelijk contact. De avontuurlijke Iris heeft echter wel de liefde gevonden bij een Griekse man. Waar we eindelijk hoop hadden dat Mirjam in Zuid-Afrika kans had op de liefde met de Brabantse Sjoerd, bleef ook deze romance steken op vriendschappelijk contact. Bij Thijz was zijn avontuur zelfs zo dramatisch verlopen, dat hij zijn B&B niet wilde verlaten om te verschijnen in de studio. Hij belde in om te vertellen dat hem weinig te verwijten valt.
Tot grote verbazing wisten zelfs Anja en Peter in Frankrijk de liefde niet te vinden, ondanks dat ze vorige week nog lekker zaten te zoenen. Anja vond toch dat Peter iets te weinig vragen aan haar stelde. Ook leren we dat ze recent haar geliefe poes Piet heeft verloren, waardoor het een zeer verdrietige periode was voor de arme Anja. Verderop in Frankrijk bleken ook Arno en Niels niet het ideale koppel te zijn, ondanks dat Niels hoop had, wilde Arno de stekker eruit trekken.

Maar ook liefde

Net als in het vorige seizoen zijn er twee succesverhalen: Albert en Joyce zijn ondanks de felle kritiek nog steeds gek op elkaar en zijn niet bang om dat te uiten. Hoe pijnlijk het ook is, wilden ze nogmaals op TV de woorden pappy, mammie en puppy gebruiken tegen elkaar. Heftig. Er was daarbij nog een zeer interessant moment, toen de pittige Malgosia Albert respectloos noemde tegenover vrouwen.
Gelukkig is er ook een succesverhaal waar wel iedereen blij van wordt, die in Schotland. Robert Jan en Suzanne hebben elkaar gevonden en straalden samen op de bank. Ze hebben elkaar helemaal gevonden en Suzanne kleed zich zelfs in de stijl van Robert Jan. 'My Scottisch Princess' noemt hij haar zelfs.

De reacties van kijkers

Het leukste aan B&B Vol Liefde blijft misschien toch wel de reacties van kijkers en op Twitter/X waren de fans weer niet verlegen om te reageren op de mislukte en succesvolle stellen. Hieronder een greep van de leukste reacties:
https://x.com/MCnotHamm3r/status/1833945029993271526