B&B René zonder rijbewijs vindt direct na programma de liefde

Nieuws
donderdag, 18 juli 2024 om 15:16
828 1
René die deze week spraakmakend in het nieuws was als de B&B Vol Liefde deelnemer die besloot weg te gaan uit Griekenland nadat er discussie ontstond over zijn rijbewijs. Hij heeft die namelijk niet en gastvrouw Iris vond dat hij dan niks te zoeken had in haar B&B. Het openbaar vervoer op het eiland is namelijk niet modern te noemen en daardoor zou René weinig kunnen doen.
René besloot vrij abrupt naar huis te gaan, maar dat heeft zijn zoektocht naar de liefde niet tegengehouden. Al snel na terugkomst in Nederland ontmoet hij Tinie. "Tinie is een knappe, liefdevolle vrouw die mij wel te eten geeft/maakt. 10 mei gaven we onze eerste kus/zoen en dat voelde goed. De aandacht die zij mij geeft, is veel meer als dat van Iris. Dat was niet erg gastvrij." Hij kon het niet laten om Iris nog een kleine schop na te geven.
Kijkers op X vinden Iris ook alles behalve gastvrij. Ze vonden het voornamelijk vreemd dat haar gasten geen ontbijt krijgen: "Heb je bezoek en dan krijgen ze geen ontbijt?" vroegen kijkers zich al af. "Iris geeft haar gasten geen ontbijt.. Ik ben benieuwd of ze weet waar de B in B&B voor staat.."