Borderlands 3-uitbreiding: Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock

Nieuws
vrijdag, 20 maart 2020 om 10:00
92d36da8504c7447b5c8d0fb9f00625e
Borderlands 3 krijgt een tweede uitbreiding Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock en er werden 12 minuten gameplay vertoond.

Liefde in tijden van nood

Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock draait zoals de titel al doet vermoeden om de relatie tussen Wainwright Jakobs en Sir Hammerlock. We kregen de eerste twaalf minuten aan gameplay al te zien, die kun je hieronder bekijken:
Uit die beelden kunnen we opmaken dat de geliefden op de besneeuwde planeet Xylourgos willen trouwen, nu blijkt daar een enorm probleem te zijn met grote monsters en met occulte dorpelingen. Uiteraard gaat er iets mis aan het begin van de bruiloft en jij, als onverslaanbare Vault Hunter, moet het feest zien te redden.
Naast nieuwe Legendary-wapens komen er ook nieuwe skins met de DLC uit. Denk aan Vault Hunter Heads en skins voor de voertuigen die al in de game zitten. Toch is het opvallendste van deze twaalf minuten gameplay dat we een oude bekende hebben gespot, namelijk Gaige. Die zorgt er samen met haar robot voor dat de bruiloft tussen Hammerlock en Wainwright gewoon door kan gaan, wat nobel.
Guns, Love and Tentacles - The Marriage komt op 26 maart uit op Google Stadia, Xbox One, PlayStation 4 en PC.