Splash Damage van Gears Tactics ontwikkelt Stadia-exclusieve game

Nieuws
dinsdag, 24 maart 2020 om 11:49
e53409e00a2b788e327b5a5d94ec811b
Splash Damage, de ontwikkelaar van Gears Tactics, ontwikkelt een exclusieve voor Google Stadia, ze staan bekend als steun aan The Coalition voor de Gears of War games.

Van Gears naar Stadia

Splash Damage, een game-ontwikkelaar uit het Verenigd Koninkrijk, werkt aan een nieuwe, exclusieve game voor Google Stadia. Splash Damage is bekend voor het ondersteunen van The Coalition met de Gears of War games en ontwikkelde het meeste aan de komende game: Gears Tactics.
In een blogpost schreef de ontwikkelaar dat “We bij Splash Damage altijd proberen te innoveren en kijken naar partners en platforms die ons toestaan dat te blijven doen. We zijn enorme fans van Stadia sinds de dienst werd aangekondigd en zijn onder de indruk van de technologie en passie voor gaming die het Stadia-team heeft”.
De studio stelde ook dat er meer informatie gedeeld zal worden in de komende maanden. Ondanks de kritiek die Stadia heeft gekregen, blijft Google er in investeren en komt er veel nieuwe content uit dit jaar, zoals 120 nieuwe titels.
Over de game werd nog niets onthuld, we weten wel dat Splash Damage bekend staat om het werken aan multiplayer-titels en dat het als enige oorspronkelijke IP 'Dirty Bomb' heeft. Gears Tactics moet eind april verschijnen op de PC en later op Xbox.