Cake Bash toont voor het eerst gameplay

Nieuws
zaterdag, 10 oktober 2020 om 8:48
maxresdefault 5f71b0829d2d6
Eind vorige maand werd Cake Bash aangekondigd voor Stadia, waarin gelijk al duidelijk werd dat deze donderdag 15 oktober moet verschijnen op Stadia. Vooralsnog hadden we nog geen gameplay gezien en moesten we het doen met een beschrijving van de game. Maar nu zijn er voor het eerst beelden.
Cake Bash is een typische party game, waarin je het tegen andere spelers opneemt vermomt als een gebakje. Dat kan zowel lokaal als online. Heb je geen zin om tegen andere spelers te spelen, dan kun je altijd tegen AI spelen. Er gaan verschillende game modes zijn, waarin je het tegen je medespelers op zal moeten nemen. Soms direct, soms indirect. Onderstaande trailers geven er een beeld bij.

Ook hier cross play

Aangezien multiplayer een hot issue is op Stadia, denk ik dat jullie blij zullen zijn om te horen dat Cake Bash cross play gaat bevatten. Wel alleen met de PC versie, niet met de PS4 en Xbox One. Maar dat is al een flinke vooruitgang. Koop je de game op Stadia dan hoef je minder bang te zijn voor lege multiplayer lobbies.
Wist je al dat Stadia vanaf nu op iedere telefoon via het mobiele netwerk te spelen is? Check het nieuws hier. En mis ook zeker het laatste nieuws over Outriders niet.