Cosmic Star Heroine krijgt een ESRB rating

Nieuws
zaterdag, 10 oktober 2020 om 8:52
maxresdefault 4 5f815b20ccedd
Niet alle games die op Stadia uitkomen worden van te voren duidelijk aangekondigd. Regelmatig zijn er zogenoemde 'Shadow drops' waarbij sommige games totaal uit het niets komen. Maar deze games moeten vooraf altijd voorzien worden van een leeftijds rating. Hierdoor spotten we weleens games die nog niet officieel aangekondigd zijn.
Nadat er eerder deze maand al ratings gevonden zijn voor Secret Neighbor, Outward, Far Cry: A New Dawn, Saints Row: The Third en de Spongebob game, is nu Cosmic Star Heroine de volgende in de lijst. Het betreft een klassieke turn based RPG, een genre wat nog niet heel goed vertegenwoordigd is op Stadia. Meer titels van dit genre zijn dus meer dan welkom. We hebben ook even een al wat oudere trailer opgezocht om toch een beeld te geven van de game.

Reis tussen de sterren

Cosmis Star Heroine is een futuristische RPG die qua grafische stijl veel weg heeft van klassieke SNES RPG's. In de game zal je tussen verschillende planeten reizen en meerdere companions ontmoeten en uiteindelijk een sinister plot ontrafelen. De game is al een aantal jaren uit op de current-gen consoles maar wanneer deze exact op Stadia gaat verschijnen is nog een verassing.
Heb je de eerste gameplaybeelden van Cake Bash al gezien? Zo niet, check de beelden dan even van deze party game. Vergeet ook niet onze Spiritfarer review te lezen.