CANAL+ komt weer naar Nederland met een nieuwe streaminsdient.

Nieuws
maandag, 13 november 2023 om 11:09
canal
CANAL+ maakt zijn rentree in Nederland met een nieuwe visie en een streamingplatform dat een indrukwekkende selectie Europese films en series biedt. De lancering van de streamingdienst wordt verwacht vóór het einde van het jaar via populaire appstores en in samenwerking met Ziggo, de lanceerpartner. Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen, met ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met merken zoals STUDIOCANAL, SPI (Film1 & FilmBox), en Dutch FilmWorks, is CANAL+ een toonaangevende speler in Europa op het gebied van productie, verwerving en distributie van films en series.
Dit nieuwe platform biedt consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van de CANAL+ Group, evenals bijzondere titels van Viaplay, Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière. De diversiteit in genres is enorm, maar ze delen allemaal één kenmerk: hoogwaardige content met een sterke Europese focus. Bij de lancering kunnen kijkers onder andere uitkijken naar de CANAL+ Original-serie The Brigade en een nieuw seizoen van de succesvolle Noorse serie Furia. Van buiten Europa komt de opwindende nieuwe actieserie Negotiator.
Binnenkort zal de CANAL+ streamingdienst beschikbaar zijn in de App Store, Play Store en via Ziggo. Een abonnement kan binnenkort worden verkregen via canalplus.nl, vanaf €4,99 per maand. De eerste zeven dagen zijn gratis, waarna het abonnement maandelijks opzegbaar is. De app ondersteunt gelijktijdig gebruik op meerdere apparaten door twee gebruikers. Zowel bestaande als nieuwe gebruikers van de Canal Digitaal TV App zullen toegang krijgen tot het uitgebreide film- en serie-aanbod in hun huidige app