Snowfall is een van de beste series op Disney+, A Deep Dive into the 80's

Films & Series
maandag, 13 november 2023 om 11:37
snowfall
Snowfall" is een televisieserie die zich afspeelt in de jaren '80 in Los Angeles en volgt verschillende verhaallijnen die verweven zijn rondom de opkomst van de cocaïne-epidemie. Het verhaal draait om diverse personages, waaronder een jonge drugsdealer, een Mexicaanse worstelaar die betrokken raakt in drugshandel en een CIA-agent die indirect de opkomst van cocaïne stimuleert. De serie verkent thema's als macht, corruptie, en de impact van de drugshandel op individuen en gemeenschappen.
Hier zijn vijf redenen waarom je ervan zou moeten genieten op Disney+:
  1. Rauwe Authenticiteit: Snowfall biedt een ongefilterde kijk op het begin van de crack-epidemie in de jaren 80 in Los Angeles. Het vertelt het verhaal van verschillende personages die op verschillende manieren betrokken raken bij de opkomst van de drugshandel, met een aangrijpende authenticiteit die de complexiteit van die tijd laat zien.
  2. Diepgaande Karakters: De serie blinkt uit in het creëren van diepgaande personages. Van Franklin Saint, een jonge drugsdealer die in de wereld van drugs wordt getrokken, tot CIA-agenten en lokale gangleden, de serie geeft een genuanceerde kijk op hun motivaties, strijd en evolutie.
  3. Gelaagde Verhaallijnen: Snowfall weeft verschillende verhaallijnen op een meesterlijke manier samen. Of het nu gaat om politiek, drugshandel, familieconflicten of persoonlijke groei, de serie slaagt erin om diverse verhaallijnen op een boeiende en meeslepende manier te presenteren.
  4. Sterke Cinematografie: De visuele aspecten van de serie zijn verbluffend. Het vangt de sfeer van de jaren 80 in Los Angeles op een manier die je echt in die tijd plaatst. De cinematografie draagt sterk bij aan de algehele impact van het verhaal.
  5. Spanning en Intrige: Snowfall staat bol van de spanning en intrige. De constante dreiging, de complexe relaties en de onvoorspelbaarheid van gebeurtenissen houden je op het puntje van je stoel, waardoor elke aflevering verslavend wordt.
Kortom, Snowfall is een serie die niet alleen een boeiend verhaal vertelt, maar ook een diepgaande kijk biedt op een cruciale periode in de geschiedenis. Het is een echte aanrader voor liefhebbers van meeslepende en genuanceerde series. De serie wordt op IMDB gewaardeerd met het cijfer 8.3
De zes seizoenen van Snowfall kun je zien op Disney+.