Celeste en El Hijo: A Wild West Tale komen naar Google Stadia toe

Nieuws
dinsdag, 28 juli 2020 om 10:00
Stadia 2 Games Celeste ElHijo 5f1e91720e9d5
Celeste en El Hijo: A Wild West Tale komen naar Google Stadia toe als twee gloednieuwe verhaalgedreven games, met welke game breid jij je Stadia-bibliotheek uit?
Games zijn meer dan alleen maar racen, schieten of elkaar helpen met verhuizen (Get Packed?), games zijn de uitgelezen kans om een verhaal op een geheel unieke manier te ervaren. Er komen twee nieuwe verhaalgedreven games naar Google Stadia toe, Celeste en El Hijo: A Wild West Tale.
El Hijo: A Wild West Tale is een game van Honig Studios die door HandyGames wordt uitgegeven, het is een stealth-game waarbij je als een kleine jongen moet overleven in het wilde westen. Als zesjarig jongetje die op zoek is naar zijn moeder moet je door een duister klooster zien te manoeuvreren, de onvergeeflijke woestijn trotseren en vooral niet ontdekt worden door de vijanden die het wilde westen kent.
Celeste is op zijn beurt een platformer van Matt Makes Games inc. Waarin je als Madeline naar de top van de Celeste Mountain moet zien te komen, maar dat gaat niet zonder mysterie, geheimen, gevaar en het ontrafelen van deze geheimzinnige berg.
Deze twee games zullen je meeslepen in een prachtig verhaal, er werden nog geen releasedata vrijgegeven, maar volgens de post op de stadia community blog komen de titels 'snel' naar de cloud gaming dienst van Google toe.
In ander Google Stadia-nieuws lees je hier alles over de Summer of Games sale die momenteel loopt op Stadia en hier lees je onze reviews van Embr en Monster Boy. Wist je trouwens dat Dirt 5 een gloednieuwe trailer kreeg waarin alle game features worden uitgelicht?