Gratis Stadia Pro games met Just Shapes & Beats, Strange Brigade, Metro 2033 en meer

Nieuws
woensdag, 29 juli 2020 om 10:54
ThisWeekOnStadia 0728 ProGames alt 5f21391deafba
Via de Google Stadia Community blog zijn de nieuwe gratis games onthuld voor Google Stadia Pro-abonnees met Just Shapes & Beats, Strange Brigade, Metro 2033 en Kona.
Strange Brigade is een co-op actie avonturengame die je met vier spelers kan spelen, in de game verken je piramides in het oude Egypte die overrompeld zijn door zombies. Neem het op tegen ondode wachters en gruwelijke monsters terwijl de de valstriken probeert te ontwijken en in het hart te komen van de Seteki tempel, Strange Brigade is op 1 augustus te claimen.
In Kona moet je een mysterie zien te ontrafelen in het ijskoude Canada, er is iets geks aan de hand aan de rand van de wereld. In Kona moet je aan de hand van aanwijzingen en hints een geheim ontrafelen terwijl je steeds dieper in een verlaten toevluchtsoord ronddwaalt tijdens een sneeuwstorm, spannend!
Metro 2033 Redux is een verhaalgedreven fps die je meeneemt in de metro-tunnels van Moskou na een apocalyps die ervoor zorgde dat het bovengrondse leven onmogelijk is gemaakt. Beleef een episch verhaal in het post-apocalyptische landschap en zie dat je weet te overleven...
In Just Shapes & Beats speel je op het ritme van de beat in allerlei dynamische levels die om je heen bewegen. Het is een compleet unieke en muzikale ervaring. Die vier games zijn allemaal gratis te claimen vanaf augustus!
In ander Stadia-nieuws lees je hier meer over Celeste, die nu uitgebracht is op Stadia, check je hier wanneer Rock of Ages 3 uitkomt op de dienst en ten slotte bekijk je hier alle nieuwe features van Dirt 5.