Chronos: Before the Ashes aangekondigd voor Stadia

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 10 september 2020 om 17:00
Chronos 5f5a371861c07
Het aantal games op Stadia blijft op een goed tempo groeien. In het begin was er veel kritiek omdat niet alle nieuwe games ook vanaf de eerste dag op Stadia beschikbaar waren. Gelukkig komt hier verandering in. Er is wederom een nieuwe rpg-game aangekondigd die op dezelfde dag als de consoles en PC een release op Stadia kent. Maak kennis met 'Chronos: Before the Ashes'.

Chronos: Before the Ashes

Veel is er nog niet bekend over Chronos: Before the Ashes, behalve dat het een roleplaying game betreft waarin je het land van een groot kwaad moet behoeden. De game heeft een third person perspectief en heeft een fantasy setting. De game is aangekondigd middels een korte teaser op YouTube, welke hieronder te vinden is. Daarin is een releasedatum van 1 december te zien en een Stadia-logo. De ontwikkelaar achter de game is ook wel bekend van Darksiders II, Darksiders III en Remnant: From the Ashses. Alle drie kwalitatief goede games, wat goede hoop biedt voor deze titel.
In ander Google Stadia-nieuws vind je hier de aankondiging van nieuwe Ghost Recon Breakpoint DLCis 120 FPS misschien wel mogelijk op Stadia en verder lees je hier onze laatste review over MotoGP 20.