Assassins Creed Valhalla release weekje eerder op 10 november

Games
doorJerry Frederikdonderdag, 10 september 2020 op 16:15
Assassins Creed Valhalla release weekje eerder op 10 november
Assassin's Creed Valhalla is één van de meest geanticipeerde games van dit najaar. Vandaag kregen wij goed nieuws te horen omtrent deze game.

Assassin's Creed Valhalla

Het is namelijk bekend geworden dat Assassins Creed Valhalla een week eerder gereleased wordt. Vooralsnog zou de game op 17 november 2020 uit komen. Alleen bij de Xbox Series X showcase, waar ook bekend werd gemaakt dat de nieuwe console op 10 november uitkomt, is bekend geworden dat Assassins Creed Valhalla op 10 november uit komt als launch game voor de Xbox Series X. Dit geldt voor alle platformen (Met uitzondering van de PS5), dus ook voor Stadia!
Erg goed nieuws voor diegenen van ons die uitkeken naar deze game. De Assassin's Creed serie is deels al beschikbaar op Stadia, met Assassin's Creed Odyssey. Ubisoft, de uitgever achter de serie, is ook één van de uitgevers die Stadia al vanaf het begin volledig support.

Meer nieuws onderweg?

Later vandaag komt Ubisoft ook met een nieuw Ubisoft Forward event. Daarin volgt ongetwijfeld meer info en beeldmateriaal over Assassins Creed Valhalla. We kunnen ook meer informatie over Gods & Monsters verwachten, er zijn geruchten over een Prince of Persia reboot en kunnen we hopen op meer informatie omtrent uPlay+ op Stadia. Hierover later meer. 
Wist je ook dat er een PlayStadia Facebook-groep is? Word snel lid en praat mee!