Crayta krijgt winterse content update

Nieuws
donderdag, 17 december 2020 om 17:00
maxresdefault 5f6a32d7ddbcb
We zitten weer in de december maanden en dat betekent vaak een berg aan content updates voor games, waar winter of kerst vaak centraal staat. Crayta is nu aan de beurt.
In Crayta is het de bedoeling dat spelers hun eigen (mini)games maken, waar anderen vervolgens mee kunnen spelen. Dit doe je met een diverse set aan tools, waarmee je zelfs kunt scripten. De nieuwe content update staat in het teken van winter en sneeuw. Zo kun je ijspaleizen bouwen en sneeuwpoppen, om maar wat te noemen. Daarnaast wordt de game ook gevuld met winterse cosmetics. In onderstaande trailer zie je hoe het uitpakt.

Crayta gratis weggegeven

Vorige maand is Crayta nog "gratis" weggegeven. De game was een week lang voor alle Stadia gebruikers voor 0 euro te koop. Dit betekende dat de game, indien gekocht, dus niet aan een abonnement vast zat. Waarschijnlijk was dit een poging van Google en de ontwikkelaar om de spelers aantallen op een hoger niveau te brengen. Na een korte piek tijdens de release, daalde de spelers aantallen enorm. Erg jammer, aangezien de focus in deze game op de multiplayer ligt.
Vanavond gaan we ook live met een nieuw Let's Play van Cyberpunk 2077. Deel 3 alweer. Lees hier de details. En ander groot nieuws is de beschikbaarheid van Stadia op iOS. Lees hier meer.