Openingsvideo voor Hitman 3 vrijgegeven

Nieuws
donderdag, 17 december 2020 om 12:30
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Over iets meer dan een maand verschijnt Hitman 3 op een aantal platformen inclusief Stadia. We hebben nog niet veel gezien van deze gloednieuwe game, maar de openingsvideo is alvast vrijgegeven.
In de openingsvideo wordt het verhaal alvast ingeluid waarmee we aan Hitman 3 beginnen. Heb je geen zin in spoilers voor Hitman en Hitman 2, dan kun je deze beter niet kijken. In de Hitman games speel je als Agent 47, een huurmoordenaar, die de wereld afreist om zijn doelwitten op te sporen en te liquideren. Het brengt je naar de meest bijzondere locaties en vraagt je soms om het onmogelijke mogelijk te maken. Hieronder vind je de openingsvideo.

Alles in één bundel

Hitman en Hitman 2 zijn inmiddels al enkele maanden verkrijgbaar op Stadia en zelfs allebei als Pro game te claimen geweest. Voor alle drie de games, is er een portaal gemaakt van waaruit je ze opstart. Zo kun je diverse beloningen door de games heen gebruiken en makkelijk switchen tussen deel 1, 2 en 3. Vanaf 20 januari kunnen we aan de slag met Hitman 3, nog een maandje wachten dus.
Wist je dat we ook een PlayStadia YouTube kanaal hebben? We gaan hier regelmatig Let's Play video's posten en Crowd Play avonden organiseren. Klik hier om lid te worden van ons YouTube kanaal.