Cyberpunk 2077 met nieuwe beelden en info

Nieuws
zondag, 20 september 2020 om 11:30
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Vanaf de eerste dag dat Stadia aangekondigd is en bekend werd dat Cyberpunk 2077 ook een release op Stadia zou krijgen, is het één van de meest gewenste titels van Stadia. Vrijdag is een nieuwe episode van Night City Wire gestreamed, een nieuwsitem van de ontwikkelaars. Hier kregen we nieuwe info en trailers van de game te zien.
Allereerst de releasedate. Er is helaas nog geen concrete releasedate genoemd voor Stadia, behalve 2020. Als dit waargemaakt wordt, betekent het dat we alsnog niet heel lang op Cyberpunk 2077 hoeven te wachten. De trailers die getoond werden, hadden met name het doel om ons bekend te maken met de spelwereld en diens inwoners. De eerste trailer vind je hieronder, 'Postcards from Night City'.

Night City in volle glorie

In deze trailer zien we de verschillende districten van Night City en waar we ons kunnen bevinden. Meteen wordt duidelijk dat de stad veel verschillende gezichten kent, net als elke grote stad eigenlijk. Ook valt op hoe goed ze de verschillende districten vorm gegeven hebben. Het wordt meteen duidelijk dat elk district zijn eigen type inwoners en subcultuur heeft. Van sloppenwijken tot industriële gebieden en een gebied voor de rijksten onder hen.
De tweede trailer, hieronder te zien, gaat over de verschillende bendes uit Night City en de omgeving. Eerder leerden we al dat je gedurende het verhaal met deze bendes kennis gaat maken of onderdeel van ze uit gaat maken. Nu krijgen ze allemaal een naam en tekst en uitleg. Iedere bende heeft een bepaald territorium en het lijkt er op dat bepaalde bendes aartsrivalen zijn en met elkaar in de clinch liggen. De ontwikkelaar kennende zijn er talloze mogelijkheden om met deze bendes
Krijg je geen genoeg van trailers? Check dan ook even de nieuwe Dirt 5 trailer. En vergeet niet lid van onze Facebook groep te worden en twitter te volgen.