Marvel's Avengers komt met belangrijke bug fixes

Nieuws
maandag, 21 september 2020 om 8:45
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Eén van de grootste games die deze maand gereleased is op Stadia is Marvel's Avengers. Veel mensen hebben er lang naar uitgekeken maar kwamen bedrogen uit door de vele bugs die het spel bevatte.
Nu komt daar een eerste oplossing voor. Crystal Dynamics, de studio achter de game, heeft namelijk een nieuwe update vrijgegeven die ook al actief is op Stadia. Versie 1.3.0 bevat meer dan 1000(!) bug fixes. Een ongekend aantal en ze beloven dat ze nog steeds bezig zijn om de openstaande bugs te fixen. Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt. Deze maand moet ook al de eerste content update komen, dus het belooft nog veel goeds. De bugs waren trouwens aanwezig op vrijwel alle platformen, niet alleen Stadia.

Veel gevraagde fixes

Het lijkt erop alsof de ontwikkelaar goed geprioriteerd heeft, want de grootste kritiek punten uit de Stadia community zijn in ieder geval opgelost, waaronder:
  1. Op alle platformen waren er veel problemen met de matchmaking, waardoor het erg lang kon duren voordat je gematched werd met andere spelers. Of soms maar met één speler. Veel Stadia spelers dachten dat dit door de kleine multiplayer populatie van Stadia kwam, maar dit bleek dus een bug. Hier is het één en ander in verbeterd, waardoor we hopen dat je nu ook op Stadia makkelijker groepen kunt vinden
  2. Veel kleine fixes in de campaign, waaronder bugs waardoor je niet verder kon in de campaign
  3. Fix tegen het verdwijnen van currency
  4. Stadia specifiek: Eén van de grootste kritiek punten was het niet kunnen herspelen van de story missions. Op de consoles en PC's werd aangegeven dat je eventueel je lokale savegame kon verwijderen, maar op Stadia ging dit nu niet. Specifiek voor Stadia is er nu een optie in het menu aanwezig om een backup te maken van je huidige save data en deze daarna te verwijderen, zodat je de story missions opnieuw kunt spelen.
  5. De High Resolution mode heeft een performance upgrade gekregen, waardoor altijd 30fps gehaald kan worden. (Er is ook een high performance modus, voor meer FPS)
Veel belangrijke fixes dus. Ongetwijfeld gaan er nog meer volgen. Wat vind jij van de game?
Check ook even de update die Windbound gaat krijgen en het nieuwe Cyberpunk 2077 nieuws.