Cyberpunk 2077 wéér uitgesteld, dit keer naar 10 december 2020

Nieuws
woensdag, 28 oktober 2020 om 9:12
3bc0d75263bbaa17f3d3ba0554c6a0ca
De meest gewilde game van dit moment is ongetwijfeld Cyberpunk 2077. Na meerdere vertragingen, leek het volgende maand dan eindelijk zover. We werden zelfs verheugd met het nieuws van een day 1 release op Stadia. Maar nu blijkt dat we toch nog langer moeten wachten.
In een persverklaring laat CDPR, de ontwikkelaar, weten dat de game met drie weken uitgesteld wordt naar 10 december 2020. Dit heeft tot veel emotie bij fans geleid, aangezien velen dachten dat zo dicht bij de release het echt niet meer fout kon gaan. Het nieuws komt 12 dagen nadat aangekondigd is dat Google Stadia een day 1 release gaat krijgen, een aankondiging die ook al uit het niets kwam vallen. Hieronder lees je de persverklaring.

Bugs

Als hoofdrede geven ze aan dat het uitbrengen van de game op negen verschillende platformen het lastigste blijkt te zijn. Daarnaast zijn er toch nog grote bugs gevonden die niet konden wachten. Dit is iets waar de ontwikkelaar bekend om staat. Bij de Witcher 3 hebben ze er ook voor gekozen om de game uit te stellen in verband met game breaking bugs. Doe je dat niet, dan loop je waarschijnlijk aan tegen problemen zoals Marvel's Avengers met de launch had. Iets wat ze ongetwijfeld willen voorkomen. Nog even geduld dus.
Gisteren hebben we contact gehad met de ontwikkelaars van Phoenix Point over de beschikbaarheid van add-ons. We kregen goed nieuws, lees het exclusieve nieuws hier. En mis ook de Stadia Pro games van November niet, die zijn inmiddels aangekondigd en vind je hier.