De Stadia Pro games voor November zijn bekend

Nieuws
woensdag, 28 oktober 2020 om 8:48
TWOS October27 ver2
Iedere eerste dag van de maand wordt de catalogus van Stadia Pro games weer ververst met nieuwe titels. Er worden vaak ook enkele titels weggehaald maar gelukkig krijgen we hier een aantal dagen van te voren bericht van. En nu is het weer zover.
Aangezien we weer aan het einde van de maand zitten werd het ook weer tijd. De nieuwe Pro games zijn bekend gemaakt. Het zijn er in totaal zes, waarvan drie titels nieuw zijn op het platform. Vanaf 1 november kunnen we aan de gang met Sniper Elite 4, Risk of Rain 2, The Gardens Between, Hello Neighbor: Hide & Seek, Republique en Sundered: Eldritch Edition. Vier van de huidige Pro games verlaten ook de catalogus. Dit zijn  Just Shapes & Beats, Metro Last Light Redux, Strange Brigade en West of Loathing. Het totaal aantal Pro games komt hierna op 31(!).

Voor ieder wat wils

De games die per 1 november beschikbaar zijn, komen vanuit verschillende genre's. Hieronder vind je een korte omschrijving per game.
Sniper Elite 4: Sniper Elite 4 is een third person shooter die zich afspeelt tijdens de tweede wereldoorlog. Het is aan jou, als special agent, om Italië te infiltreren en een nazi superwapen te vernietigen. Tip: De campaign is in 2 speler co op te spelen. 
Risk of Rain 2: In deze third person co-op shooter voor vier spelers kom je aan op een buitenaardse planeet en ga je op zoek naar overlevenden, terwijl je allerlei vijanden van je af moeten schudden.
The Gardens Between: Dit is een traditioneel point & click puzzel game waarin je puzzels en raadsels moet oplossen terwijl je de controle over de tijd krijgt.
Hello Neighbor: Hide & Seek: Een prequel voor Hello Neighbor, welke ook een Stadia Pro titel is. In deze stealth game is het wederom de bedoeling om te verstoppen, maar dit keer leer je het verhaal van de Neighbor kennen.
Republique: Wederom een stealth game, waarin je in een politiestaat uit de handen van de overheid moet blijven en samen met de rebellen een complot probeert te onthullen.
Sundered: Eldritch Edition: In deze 2d platformer, met een unieke visuele stijl, is het de bedoeling om de duistere magie die de wereld in zijn greep houdt te bestrijden en vernietigen.
Er is ook bekend gemaakt dat de ontwikkelaars van Ghost Recon: Breakpoint nog lang niet klaar zijn met de game. Er is inmiddels nieuwe content aangekondigd, lees hier meer. En ook Windbound krijgt een add-on. Voor fans van de game, zeker de moeite waard om te lezen.