Bereid je voor op Lancering: Apple TV+'s Fly Me to the Moon belooft spanning en humor

Films & Series
woensdag, 24 april 2024 om 10:18
fly me to the moon
Fly Me to the Moon is een aankomende film van Apple TV+ die een stijlvolle mix van komedie en drama belooft, tegen de achtergrond van NASA’s historische Apollo 11 maanlanding. De film, met in de hoofdrollen Scarlett Johansson en Channing Tatum, wordt verwacht in de bioscopen op 12 juli 2024.
Scarlett Johansson speelt de rol van Kelly Jones, een marketingexpert die wordt ingehuurd om het publieke imago van NASA te verbeteren, terwijl Tatum de rol van Cole Davis op zich neemt, een volgens het boekje werkende lanceerdirecteur. Wanneer het Witte Huis besluit dat de missie te belangrijk is om te falen, krijgt Jones de opdracht om een neppe maanlanding te ensceneren als back-up, waardoor de spanning stijgt.
Fly Me to the Moon is een scherpe en stijlvolle kijk op de uitdagingen en de druk die gepaard gaan met een van de meest iconische momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Met een cast die ook Nick Dillenburg en Anna Garcia omvat, en regie door Greg Berlanti, lijkt Fly Me to the Moon een intrigerende toevoeging aan het aanbod van Apple TV+ te worden.
Fly Me to the Moon (2024) on IMDb
Met een combinatie van historische context, sterke personages en een boeiend plot, heeft Fly Me to the Moon het potentieel om zowel liefhebbers van ruimtevaart als fans van karaktergedreven verhalen aan te spreken. Fly Me to the Moon is vanaf 11 juli hier te zien bij Pathé,