Dead By Daylight krijgt trailer voor A Binding of Kin update

Nieuws
woensdag, 25 november 2020 om 12:23
deadbydaylight
Dead By Daylight is sinds de release in oktober snel één van de populairdere Stadia games geworden. Niet heel verassend want op alle andere platformen was dit ook al zo en met de toevoeging van cross play en cross progression kun je makkelijk verder gaan waar je gebleven was op de consoles. De nieuwste update wordt nu in de spotlights gezet.
Eerder berichtten we jullie ook al over deze update. A Binding of Kin werd eerder al geteased in een korte trailer waarin geen gameplay beelden te zien waren. Hierin werd al bekend gemaakt dat er een nieuwe killer, 'The Twins' en een nieuwe survior genaamd Élodie Rakoto toegevoegd worden. Hiermee groeit het aantal beschikbare personages wederom. Als je het beschikbare aantal van nu vergelijkt met de release van de game jaren geleden, is het op z'n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Wanneer de update precies komt is nog niet bekend, maar het kan niet lang meer duren. Hieronder vind je de trailer.

Wat maakt Dead By Daylight zo verslavend?

In essentie is Dead By Daylight een simpel spel. Er zijn vijf spelers. Vier survivors en één killer. De killer moet de surviors opsporen en afmaken, terwijl de survivors een bepaalde tijd moeten zien te overleven en dan naar de uitgang zien te gaan. Klinkt oneerlijk, vier tegen één? Zeker niet. Iedere killer heeft speciale vaardigheden waarmee ze surviors op hun manier makkelijker kunnen opsporen. En de survivors hebben allen op hun manier manier weer speciale vaardigheden om makkelijker te ontsnappen. Dit alles in een horror setting zorgt voor ieder potje weer voor een angstaanjagend kat en muis spel, wat ook grotendeels voor het succes zorgt.
Heb je onze review van Assassins Creed Valhalla al gelezen? Zo niet, check deze dan hier. En mis ook de zojuist aangekondigde game Monster Energy Supercross 4 niet. De trailer kun je hier zien.