Monster Energy Super Cross 4 aangekondigd

Nieuws
woensdag, 25 november 2020 om 12:17
Supercross
Aan race games geen gebrek op Stadia. Naast Grid, F1 2020 en Moto GP 20 zijn er ook arcade achtige titels als Trials Rising en the Crew 2. En dan is er ook nog de Monster Energy Super Cross serie. De nieuwste game in deze serie is aangekondigd en komt wederom naar Stadia.
Al die verschillende races games trekken allemaal een ander publiek. Formule 1 fans komen aan hun trekken met F1 2020, voor autoraces kun je met Grid aan de slag, motororen met Moto GP20 en voor stunt bikes met Monster Energy Super Cross. Het zijn bijna allemaal games met jaarlijkse uitgaves en ook volgend jaar is dat ondanks corona niet anders. Monster Energy Super Cross 4 is aangekondigd middels een trailer. Deze vind je hieronder.

Nog even geduld

Na de drukke weken van de afgelopen tijd, komen er de komende tijd zoals gewoonlijk wat minder games. Grotendeels ook door de feestdagen. Ook deze titel laat nog even op zich wachten, want is pas op 11 maart 2021 beschikbaar. Het is wel een goed teken dat steeds meer titels ook naar Stadia komen. Ben jij van van dirt bikes? Dan lijkt deze game in ieder geval voor jou gemaakt.
Gisteren zijn er Black Friday sales live gegaan op Stadia met enorm veel goede titels in de aanbieding. Voor een overzicht, klik je hier. Daarnaast is er gisteren ook een andere nieuwe game aangekondigd voor Stadia, Gods Will Fall. Hier lees je de details.