Deel 2 van 'The Hunt' beschikbaar voor The Crew 2

Nieuws
vrijdag, 22 januari 2021 om 12:15
crew2 5f5b830ee012d
Tegenwoordig hanteren steeds meer games een Live Service model, om spelers te blijven binden aan een spel met nieuwe content. Ook The Crew 2 is hier één van en hanteert sinds kort een 'Seasons' model.
Voor The Crew 2 komt de nieuwe content tegenwoordig in de vorm van 'Seasons'. Elk seizoen vormt een bepaald thema waar de content updates zich aan schikken. Season 1 heet 'The Hunt' en draait om het maken van een televisieserie waarvoor jij de stunt moet gaan verzorgen. Ieder seizoen bestaat uit twee episodes die ieder twee maanden duren. Inmiddels is episode twee van The Hunt gearriveerd. Het avontuur gaat verder en wordt hieronder aan je voorgesteld.

Aanbiedingen voor Ubisoft games

Inmiddels zijn er ook nieuwe Stadia Pro sales voor Ubisoft games. Het zijn flinke kortingen en The Crew 2 hoort daar ook bij. Zowel de Deluxe Edition als de Gold Edition zijn voor € 17,99,- verkrijgbaar. De volledige lijst aan Stadia Pro sales kun je hier vinden.
Ook voor de leden zonder Stadia Pro zijn er een aantal games in de aanbiedingen. De details daarvan vind je hier. En een andere race game met nieuwe content is F1 2020. De game wordt nog steeds voorzien van nieuwe content. Hier kun je zien wat in de nieuwe update te vinden is.