Speel vanaf nu de Hawkmoon Catalyst vrij in Destiny 2

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 22 januari 2021 om 12:30
beyondlight 5f7ed3a84e141
Momenteel is het 'Season of the Hunt' evenement aan de gang in Destiny 2. Tijdens dit tijdelijke evenement kun je een speciaal wapen vrijspelen, de Harbinger. Maar deze miste nog wat elementen. Met de laatste content update kun je de volledige potentie benutten.
De Harbinger is een Exotic Hand Cannon en deze is vrij te spelen door de Hawkmoon Exotic Quest missie te starten die bij het evenement hoort. Aan het eind van deze missie keten speel je nu ook de Catalyst vrij waarmee je de potentie van het nieuwe wapen volledig kunt benutten. Door middel van een aantal random rolls die gebeuren aan het einde van de missie, kun je jouw eigen variant van het wapen krijgen. Om dus exact het wapen te krijgen wat je wil, moet je de missie hoogstwaarschijnlijk meerdere keren moeten spelen. Hieronder vind je de trailer.  

Destiny 2.2.0

In November, met de Beyond Light uitbreiding voor Destiny 2, heeft de game een volledige maker over gekregen. De ervaring voor gratis spelers is vernieuwd, waarbij veel oude content verwijderd is. Deels is dit fijn, want voor nieuwe spelers van Destiny 2 voelde het soms overweldigend maar anderzijds betekent het ook dat nieuwe spelers minder content hebben en sneller toe zijn aan de betaalde uitbreidingen. Je kunt Destiny 2 volledig gratis op Stadia spelen.
De nieuwe content updates stromen binnen. Zo heeft Zombie Army 4 deze week nieuwe content gekregen in de vorm van een nieuwe missie. Je kunt daar hier meer over lezen. En ook The Crew 2 is inmiddels uitgebreid. Daar lees je hier meer over.