Destiny 2 krijgt season pass trailer voor 'Season of the Chosen'

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 05 maart 2021 om 12:15
beyondlight 5f7ed3a84e141
Destiny 2 is alweer begonnen aan het vijfde jaar, maar de game gaat nog steeds als een trein. Sinds kort is het nieuwe seizoen, 'Season of the Chosen' gelanceerd waarvoor nu een season pass beschikbaar is waarmee je exclusieve rewards kunt verdienen.
In principe is de 'Season of the Chosen' content gratis, maar door het kopen van de season pass krijg je een extra vorm van progressie en exclusieve rewards. Spelers die de season pass aanschaffen, krijgen meteen een Armor Set en een Solar Bow in hun inventory. Daarnaast verdien je sneller XP en kun je meer dan 100 beloningen vrijspelen. Hieronder valt niet alleen gear, maar ook diverse cosmetics. Je krijgt ook de mogelijkheid om een nieuwe exotic quest op te pakken om nog betere rewards te verdienen. In onderstaande trailer wordt het een en ander uitgelegd.

Genoeg te doen

Met de Beyond Light uitbreiding van vorig jaar, is veel content in Destiny 2 geschrapt. Met name voor de Free To Play speler was er veel minder content beschikbaar, maar inmiddels, na diverse content updates, is er weer meer dan genoeg content bijgekomen. Veel oude content is in een nieuwe vorm teruggekomen, wat uiteindelijk goed uitgepakt heeft. Je kunt Destiny 2 sinds de lancering van eerder genoemde uitbreiding ook volledig gratis spelen op Stadia en vorige week kwamen we nog met het nieuws dat Destiny 2 cross play gaat ontvangen. De toekomst ziet er goed uit voor Destiny 2 spelers.
Wist je dat er ook een PlayStadia facebook groep is? Klik hier om lid te worden. Ee hebben ook een YouTube kanaal. Abonneer je snel om op de hoogte te blijven van onze live streams.