Destiny 2 toont nieuwe loot in 'Beyond Light' uitbreiding

Nieuws
donderdag, 08 oktober 2020 om 16:30
beyondlight 5f7ed3a84e141
Destiny 2 wordt regelmatig voorzien van content updates. Vaak zijn deze gratis voor bestaande spelers en biedt het maximaal enkele uren aan extra speelplezier. Maar eens per jaar komt er een uitbreiding waarvoor betaald moet worden met veel extra content. De volgende is 'Beyond Light'
In 'Beyond Light' begint een nieuw hoofdstuk in het Destiny verhaal. Je zal afreizen naar Europa, de maan van Jupiter, waar je een nieuwe vijaand genaamd 'The Darkness' zal confronteren. Dit doe je terwijl je ook oude bekenden weer ontmoet en uiteraard komt er weer een berg aan nieuwe content zoals missies, PvP modes, strikes, raids en loot. Dit laatste staat centraal in de nieuwste trailer welke je hieronder kunt bekijken.

Niet alleen nieuwe content

Belangrijk om te vermelden is trouwens dat er niet alleen nieuwe content komt, maar er wordt ook content verwijderd. Met name content uit de basis game en weinig gespeelde game modes verdwijnen. Dit betekent dat als je geen uitbreidingen gekocht hebt, je ineens een stuk minder te doen hebt in Destiny 2. Het idee hierachter is om de kritiek op te lossen die nieuwe spelers vaak hadden. Als je Destiny 2 voor het eerst via Stadia speelde, herken je waarschijnlijk dat je meteen in het diepe gegooid wordt met alle oude content. Dit is dan niet meer het geval.
Gisteren toonden we al een trailer van het nieuwste Destiny 2 event wat je nu kunt spelen. En er is ook veel informatie over de aankomende game Watch Dogs: Legion vrijgekomen, check deze snel hier.