Embr komt met oktober update

Nieuws
donderdag, 08 oktober 2020 om 17:00
c8152c255e3c1bd535a924d6ff9f1fc7898da8e2 5f11606d5861f
Embr is de eerste titel die op Google Stadia beschikbaar was in early access vorm. De ontwikkelaar beloofde ons dat de game regelmatig van content updates voorzien zou worden en voegt daad bij woord. De update voor oktober is er en voegt nieuwe content toe.
We voorzagen Embr eerder al van een review en gaven de game een 7 als score. In Embr speel je als nieuwe brandweer man die in allerlei uitdagingen branden moet blussen, inwoners moet redden en zoveel mogelijk schade moet voorkomen. Hiervoor krijg je verschillende mogelijkheden en is het aan jou de schone taak om de steeds moeilijkere levels tot een goed einde te brengen. De game leent zich perfect voor co-op play trouwens en is tevens beschikbaar als pro game. Er is nu een nieuwe trailer vrijgekomen waarin de ontwikkelaar de nieuwe content toelicht.

Pas op voor gas

Deze update brengt ons nieuwe levels en omgevingen en brengt je naar een gasverwerkingsbedrijf waar een gigantisch lek ontstaan is. Aan jou de taak om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, waarbij je ook zoveel mogelijk mensen dient te redden. Hiermee is Embr weer een stap dichter bij een volledige release. Overigens bevat Embr ook cross play met de PC versie, dus multiplayer zou geen probleem moeten zijn.
Heb je al gelezen dat de andere Early Access game, Baldur's Gate 3, na twee dagen al een hotfix heeft gekregen? Je leest hier meer. Daarnaast heeft de Stadia Exclusive game Outcasters! een sneak peak van één van de levels gedeeld in een trailer.