Destiny 2 toont nieuwste event Festival of the Lost

Nieuws
woensdag, 07 oktober 2020 om 12:28
d9fc4e29fc8a2a9042bb542394838edc
Indien je een Pro abbonnement hebt of Destiny 2 aangeschaft hebt, kun je vanaf vandaag genieten van de nieuwste content update voor Destiny 2. De game wordt regelmatig voorzien van nieuwe content om spelers tevreden te houden.
Festival of the Lost is de laatste content update die tot het Season of Arrivals content seizoen behoort. Hierna is deze afgerond net op tijd voor de volgende uitbreiding 'Beyond Light'. Dit is overigens niet de eerste keer dat 'Festival of the Lost' in Destiny 2 te spelen is. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement met een halloween thema. Dit jaar zijn er nieuwe cosmetics te verdienen en uiteraard meer loot. Voor meer info, check je onderstaande trailer.

Reboot voor Destiny 2

Op de horizon voor Destiny 2 ligt de uitbreiding 'Beyond Light'. Deze uitbreiding biedt nieuwe missies, story content, locaties, gear en PvP modes. Maar er gaan ook zaken verdwijnen. Met name de minder gespeelde content, zoals bepaalde PvP modes, vier planeten (Io, Mars, Mercury, Titan), Strikes, Raids en verhaallijnen. Aardig wat content maar er blijft gelukkig ook nog genoeg over. Of deze content nog terugkomt in de toekomst is niet duidelijk.
Inmiddels is Baldurs Gate 3 ook gelanceerd. De Launch Trailer check je hier. En vergeet ook niet het nieuws rond de Stadia Controller te checken.