Launch trailer van Baldur's Gate 3

Nieuws
woensdag, 07 oktober 2020 om 9:24
baldurs gate 3 5f5f851421856
Het is eindelijk zover. Baldur's Gate 3 is beschikbaar maar wel in early access vorm. Kun je niet wachten tot de game in zijn volledigheid beschikbaar is, dan heb je nu de mogelijkheid om het eerste deel van het spel al te spelen.
De ontwikkelaar heeft al aangegeven dat Act 1 in de game zal zitten en rond de 20 uur speelplezier zal geven. Door de opzet van de game kun je daar nog vele uren aan vastplakken, want afhankelijk van het personage die je speelt zal je andere mogelijkheden en verhaallijnen vrij kunnen spelen. Een aantal dagen geleden deelde Larian Studios ook al meer info over de 'character creation' en welke opties je hebt om je eigen personage te bouwen. Daarnaast is er een launch trailer uitgekomen om de lancering te vieren.

Wachten tot de volgende update

Zoals gewoonlijk met early access games zullen we nu moeten wachten tot de volgende updates en er meer content gereleased wordt. De vorige games van Larian Studios waren een jaar later vaak uit early access, maar Baldur's Gate 3 is ook het grootste project tot nu toe. Dus mogelijk duurt het langer. Naast content zullen er ook meer classes beschikbaar komen en dus meer mogelijkheden om de game te spelen.
Gisteren deelden we ook een sneak peek met jullie voor de Stadia exclusive Outcasters. Check deze hier. Er is gisteren ook veel nieuwe info over Watch Dogs: Legion binngenkomen met name over post launch content. Vergeet deze niet te checken!