Dit is het nieuwe Stadia-beloningssysteem waar Google aan werkt

Dit is het nieuwe Stadia-beloningssysteem waar Google aan werkt

Google werkt al een tijdje aan een nieuw beloningsysteem waarbij zowel de afzender als de ontvanger een cadeautje krijgt. Dat beloningsysteem is nu bij een aantal Stadia-gebruikers opgedoken.

Nieuw beloningssysteem

Geïnteresseerden kunnen momenteel een maand proefperiode op Stadia nemen om de streamingdienst uit te proberen. Google wil nu met het nieuwe beloningssysteem meer gamers aantrekken. Via dit systeem krijgt de afzender een extra maand gratis Stadia Pro als een vriend(in) via zijn of haar link zich aanmeldt voor Stadia. De nieuwe Stadia-abonnee kan vervolgens rekenen op een maand kosteloze proefperiode en een extra maand gratis Stadia Pro. Ze kunnen ook meteen aan de slag, zelfs zonder Stadia-controller.

In onderstaande tweets kun je zien hoe hoe de uitnodiging voor het gebruik van het beloningsysteem eruit ziet.

Tweet over het Stadia’s beloningssysteem

Tweet over het Stadia’s beloningssysteem

Beschikbaarheid

Omdat nog maar weinig Stadia-abonnees de melding van dit nieuwe beloningssysteem te zien krijgen, lijkt het erop dat het om een test gaat met een kleine groep. Al met al is het een poging van Google om meer mensen naar Stadia te lokken, en de implementatie van dit systeem zal dan ook hopelijk niet lang meer op zich laten wachten. De onlangs aangekondigde Good Stuff-deals maken ook onderdeel uit van Googles inspanningen om Stadia te promoten.

Lees meer over:
Stadia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer