Ubisoft deelt post launch content voor Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft deelt post launch content voor Assassin's Creed Valhalla

Ontwikkelaar Ubisoft neemt spelers in Assassin's Creed Valhalla na launch mee naar Ierland en Parijs. Dat maakte de ontwikkelaar bekend via de roadmap voor de nieuwe game.

De post launch van Valhalla zal bestaan uit twee DLC waar spelers naar de nieuwe gebieden zullen gaan, een Discovery tour die net zo werkt als bij Origins en Odyssey, en gratis updates in de vorm van Seasons. Dit alles is inbegrepen bij de Season Pass van Assassin's Creed Valhalla.

Bij de Season Pass zit ook de exlusieve missie 'The Legend of Beowulf'. Spelers zullen daarin op zoek gaan naar de "mysterieuze waarheid" achter de Beowulf legende. De eerste DLC die zal uitkomen heet Wrath of the Druids en zal in het voorjaar van 2021 worden toegevoegd aan de game. Eivor zal in deze DLC afreizen naar Ierland om daar op zoek te gaan naar een cult die bestaat uit Druïden. De tweede DLC heet The Siege of Paris en brengt Eivor naar Parijs. De DLC is gebaseerd op de historische aanval van de Vikingen op Parijs.

Zoals eerder aangegeven zal er sowieso gratis content aan de game worden toegevoegd. Deze komt in seizoenen en de eerste update wordt in december al toegevoegd aan Valhalla. In de eerste update zitten nieuwe settlement gebieden, een Yule Festival, nieuwe River Raids, nieuwe skills en abilities voor Eivor, nieuwe wapens en gear, cosmetics voor je schip, paard en raaf. De Jomsviking krijgt een ranking systeem in deze eerste update.

De overige seizoenen zijn nog niet onthuld. Wel weten we dat de tweede update in maart 2021 zal beginnen en dat deze een nieuwe mode toevoegt, een update doorvoert voor Jomsviking, nieuwe festivals en gear beschikbaar maakt, en meer. Ubisoft heeft verder aangegeven dat er ook een derde en vierde seizoen in Valhalla zit.

Assassin's Creed Valhalla zal vanaf 17 november 2020 beschikbaar zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer