Dit is waarom je de Galaxy Z Flip6 en Z Fold6 moet hebben - ADV

Nieuws
vrijdag, 12 juli 2024 om 10:00
unnamed rpap960
Samsung heeft zojuist een reeks indrukwekkende nieuwe producten aangekondigd, waaronder een aantal oordopjes, smartwatches en twee baanbrekende smartphones: de Galaxy Z Fold6 en de Galaxy Z Flip6. In dit artikel leggen we uit waarom vooral deze toestellen niet te missen zijn.

Innovatieve Vouwbare Ontwerpen

De Galaxy Z Fold6 en Z Flip6 vertegenwoordigen de zesde generatie van Samsung's vouwbare smartphones. De Galaxy Z Flip6 klapt compact op tot een handig vierkant, ideaal voor onderweg. De Galaxy Z Fold6 daarentegen, opent zich tot een klein tabletformaat, wat een grotere werkruimte biedt.

Nieuwe chips, camera's en batterijen

Deze nieuwe serie vouwbare telefoons biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van de vorige reeks. De Flip6 heeft een grotere batterij van 4000 mAh en 12 GB werkgeheugen, waardoor je probleemloos meerdere apps tegelijk kunt draaien. Ideaal voor mobiele games zoals Genshin Impact of AFK Journey. Bovendien beschikt de Flip6 over een vapor chamber die de processor koel houdt, zelfs tijdens grafisch intensieve taken.
De camera van de Flip6 heeft een grote upgrade ondergaan. Voorheen had de telefoon een 12-megapixel-lens. Dat is niet slecht, maar met de 50-megapixel-lens van de Flip6 blaas je het vorige model met gemak helemaal omver.
De Galaxy Z Fold6 heeft ook een indrukwekkende camera gekregen, of moet ik zeggen een cameraset, want deze smartphone is uitgerust met maar liefst vijf camera's. Naast de indrukwekkende 50-megapixel-lens van de Flip6, is er ook een set groothoeklenzen, telelenzen en een sterke selfiecamera aanwezig. Alsof je een gloednieuwe camera met vijf lenzen in je broekzak hebt zitten.
De Z Series van vouwbare telefoons is bovendien uitgerust met een krachtig nieuw scharnier en een versterkte vouwrand. Dit zorgt ervoor dat een val of klap op de telefoon beter wordt verdeeld en de vouw extra sterk is. Zo blijft de Z Series lang heel en kun je er jaren van genieten.

AI blijft interessant

Samsung is gaan samenwerken met Google en dat kun je op veel manieren merken. Zo is de Galaxy Z Series uitgerust met een persoonlijke AI-assistent gebaseerd op Google Gemini.
Deze tool is door de hele telefoon ingebouwd en kan op tal van manieren helpen. Denk aan hulp bij het schrijven, informatie vinden en ordenen, of een planning maken. Je activeert de app gemakkelijk via een speciale overlay of gewoon door 'Hey Google' naar je telefoon te roepen.
Naast Gemini heeft Samsung ook een krachtige nieuwe AI toegevoegd die vooral voor de wereldreizigers onder ons van pas kan komen. De Fold is namelijk uitgerust met een Interpreter-app. Hiermee kun je live gesprekken vertalen en zonder probleem met zowat iedereen over de hele wereld communiceren.
Kortom, de nieuwe Z Series van vouwbare smartphones van Samsung is op tal van manieren indrukwekkend en voor een breed publiek interessant. Met een krachtige AI-assistent en sterke bouw is het voor de wereldreiziger een praktische must-have, maar voor de gamers onder ons is het grote aantal geheugen en sterke koelsysteem een echte redding in nood.

Waar kun je de Flip en Fold kopen en met welke promoties?

De Galaxy Z Fold6 en Z Flip6 zijn nu verkrijgbaar vanaf 1199,- euro en 1999,- euro. We hebben hier nogmaals voor je alle linkjes onder elkaar van de producten. Aan de nieuwe smartphones zijn ook een aantal promoties verbonden die je niet wil missen!