Drie PEGI ratings hinten naar nieuwe games voor Stadia

Nieuws
donderdag, 01 oktober 2020 om 8:00
589b8804dd853ad32b98220d79ab2c5e
Dankzij de leeftijds ratings die organisaties zoals PEGI, USK en ESRB verplicht zijn om te geven, zien we vaak vooraf welke games naar welke platformen komen. Voor consoles zegt dit vaak niet veel, omdat games ver daarvoor al aangekondigd worden. Voor Stadia zijn dit vaak de eerste tekenen dat games in aantocht zijn.
De games die inmiddels een PEGI rating gekregen hebben en waarvan nog geen officiële aankondiging is, zijn:
  • Saints Row: The Third - Full Package
  • Far Cry: New Dawn
  • SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Nog niets concreets

Wat wel goed is om te weten, is dat dit nog niet definitief betekent dat de games naar Stadia komen. Tot nu toe zijn bijna alle games met een rating vervolgens naar Stadia gekomen maar over een tijdsindicatie is nog niets te zeggen. Soms duurt het enkele dagen en soms nog maanden. Far Cry: New Dawn is overigens niet vergezocht. Ubisoft is in rap tempo games aan het porten voor Stadia, waarschijnlijk om een goede library op te bouwen voor uPlay+. Zo zijn ze mogelijk ook bezig met Rainbow Six: Siege. Wat betreft de SpongeBob game is er minder reden tot juichen. Bijna alle games van THQ die gerate zijn en zelfs bevestigt zijn, laten al maanden op zicht wachten. Kennen we Destroy All Humans nog bijvoorbeeld? Hoe dan ook, ben je geïnteresseerd in deze games dan is er in ieder geval een goede kans dat deze op Stadia te spelen zullen zijn.
Vergeet overigens ook niet om de nieuwe pro games te claimen. Wil je weten welke dat zijn? Dat check je hier. En vergeet ook zeker niet om de nieuwste story trailer van Assassin's Creed Valhalla te checken.