Story trailer teast verhaal Assassins Creed Valhalla

Nieuws
woensdag, 30 september 2020 om 8:32
SaXNbBMHyQk4qfkkUBvghLuAlzRPLrEPznUMK8w2
De maand oktober is een grote maand voor Stadia, er komen namelijk weer meerdere AAA games met een day 1 release op Stadia. Eén van die titels is Assassins Creed Valhalla. Vandaag worden we blij gemaakt met een nieuwe trailer.
In navolging van het oude Egypte en het oude Griekenland, gaan we in Assassins Creed Valhalla Engeland ontdekken. Alleen niet als engelsman, maar als viking. De viking Eivor gaat zijn geluk beproeven in Engeland en samen met zijn mede vikings een nieuw bestaan opbouwen. Ongetwijfeld zal hij gedurende het verhaal met de assassins in aanraking komen en zal de strijd met de Templars weer oplaaien. Hieronder een trailer waarin het verhaal geschetst wordt.

Volgende Ubisoft game

Assassins Creed Valhalla wordt alweer de negende Ubisoft game op Stadia en is waarschijnlijk op tijd voordat uPlay+ naar Stadia komt. Diens voorganger, Assassins Creed Odyssey is ook beschikbaar op Stadia en regelmatig voor een zacht prijsje in de sale te krijgen. Het lijkt erop dat Assassins Creed Valhalla meer van hetzelfde wordt maar dat is zeker geen straf. Assassins Creed Odyssey wordt als één van de beste games in de serie beschouwt en bevat meer dan honderd uur aan spelplezier. We hoeven niet heel lang meer te wachten, want 10 november moet de game op Stadia verschijnen.
Weet je al wat de pro games voor volgende maand worden? Zo niet, je leest het hier. En maak je vast klaar om volgende week Baldur's Gate 3 te ontvangen met de nieuwe info die laatst gereleased is.