E-mails voor Premiere Edition van Cyberpunk deal worden vanaf vanavond verstuurd

Nieuws
donderdag, 10 december 2020 om 18:55
3bc0d75263bbaa17f3d3ba0554c6a0ca
Vorige maand maakte Google een speciale deal omtrent Cyberpunk 2077 bekend. Reserveerde je de game, dan kreeg je er gratis een Premiere Edition van Stadia bij. Cyberpunk 2077 is nu uit, dus hoe zit het nu met die Premiere Editions?
De Premiere Edition van Google Stadia bevat een Chromecast Ultra en een Stadia controller. Deze set biedt over het algemeen de beste Stadia ervaring die momenteel beschikbaar is. Nu Cyberpunk 2077 beschikbaar is wordt de Customer Support van Google overladen met vragen over wanneer nu de codes binnen komen om deze Premiere Edition op te laten sturen. Vandaag komt Google met een update hierover, via GraceFromGoogle. Vanaf vanavond worden er e-mails gestuurd met een code die je kunt inwisselen. Daarnaast zou je binnen een week van de betaling een e-mail moeten hebben. Hieronder de update:

If you are contacting the Stadia support team in regards to the free Stadia Premiere Edition with the purchase of Cyberpunk 2077 promotion, please note that the emails with redemption instructions will be sent out to players starting today. You should receive the email a week within your purchase.

- GraceFromGoogle op Reddit

Cyberpunk 2077 is inmiddels misschien wel uit, maar de deal is nog steeds beschikbaar tot medio december. Diverse sites hebben al gemeld dat met een vergelijk tussen de Stadia, consoles en PC versies, Stadia goed uit de bus komt. Je hebt dus nog een kans om Cyberpunk 2077 op Stadia te kopen en in aanmerking te komen voor een gratis Premiere Edition. Het is wel een aanbod dat geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.
Mis ook onze livestream niet, die gaat over een uur van start, om 20:00. Je kunt de livestream hier bekijken.