Nieuwe Stadia game aangekondigd: Tchia

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 11 december 2020 om 12:10
tchia
Er blijven aankondigingen komen van nieuwe games op Stadia en vannacht was het weer zover. De nieuwe game Tchia is voor Stadia aangekondigd.
Het nieuws komt uit het niets maar is daarom zeker niet minder welkom. In een kleurrijke open wereld speel je als Tchia en ga je de eilanden rondom je geboorte eiland verkennen. Grafisch lijkt de game net een animatiefilm. Het lijkt erop dat je diverse objecten in de game wereld kunt overnemen en besturen. Meer informatie is er nog niet, maar wel een trailer. Deze vind je hieronder.

Releasedatum nog niet bekend 

Wanneer de game moet verschijnen is nog niet bekend en verder ook nog niks over gezegd. De game komt naast Stadia in ieder geval ook op Steam uit. Google breidt momenteel de catalogus aan games enorm uit, met deze week acht nieuwe games in de store. Het lijkt erop dat 2021 een druk jaar voor Google Stadia wordt.
Heb je gisteren onze livestream van Cyberpunk 2077 gemist? Je kunt hem hier alsnog terugkijken. En Marvel's Avengers heeft een nieuwe Avenger toegevoegd. Lees hier de details.