Eerste Season voor The Crew 2 komt eraan

Nieuws
woensdag, 18 november 2020 om 9:00
crew2 5f5b830ee012d
In september, net voor het Ubisoft Forward evenement, bereikte ons het nieuws dat The Crew 2 ook met Seasons gaat werken voor hun content updates. Nu is het bijna zover.
The Crew 2 is een race game die zich in een grote open wereld afspeelt gebaseerd op de Verendigde Staten. Ubisoft hanteert ook voor deze game een Live Service business model, wat betekent dat de game regelmatig voorzien wordt van nieuwe content. Ze gaan hier nu verandering in brengen. De game wordt nog steeds regelmatig voorzien van nieuwe content, maar deze content update gaan in thema's gebundeld worden genaamd Seasons. Vanaf deze maand wordt hier mee gewerkt en het eerste Season wordt nu aan ons voorgesteld. Hier is een video van Episode 1: The Chase.

Wordt een TV ster

Als thema en verhaallijn voor het eerste Season is gekozen om je als coureur in een TV serie deel te laten nemen. De productiemaatschappij Motorflix heeft jou aangenomen om de ster te zijn. Ieder Season kent twee episodes en elke episode duurt twee maanden. We kunnen er dus vanuit gaan dat er iedere twee maanden een content update komt. In de eerste Episode moet je een groep bankrovers zien te stoppen die met supersnelle wagens hun ontsnapping proberen te voltooien. Deze Episode heet 'The Chase'. Daarnaast komt er ook een Motor Pass naar Stadia, wat dit is kun je in onderstaande video zien.

Vervanging van de Battle Pass

De meeste Live Service games die met Seasons werken, hebben daarnaast ook een Battle Pass. Denk bijvoorbeeld aan Fortnite, Apex Legends maar ook games zoals Marvel's Avengers. Dit is een extra manier van progressie waarmee je nieuwe content kunt unlocken. Door het spelen van de game of het behalen van bepaalde uitdagingen, verdien je vaak punten die bijdragen aan jouw level voor de Battle Pass en in dit geval dus de Motor Pass. Elk level biedt weer nieuwe cosmetics of andere beloningen. The Crew 2 gaat er nu dus ook mee starten. Vanaf 27 november kunnen spelers van The Crew 2 met Season 1 aan de slag.
Gisteren heeft Stadia Games & Entertainment hun toekomst plannen onthult voor de games die ze naar Stadia willen brengen. Lees hier meer. En mis ook de content update van Crayta niet. Klik hier voor de details.