Human: Fall Flat krijgt nieuw level

Nieuws
woensdag, 18 november 2020 om 10:00
human fall flat
Eén van de Stadia Pro games van oktober was Human: Fall Flat. In deze opmerkelijke game is het de bedoeling dat jij met je personage je door allerlei levels baant. Het beste nieuws? Het kan met 16 spelers.
De content updates vliegen ons om de oren. Ook Human: Fall Flat wordt voorzien van extra content en dan in de vorm van een nieuw level. Het level heet 'City' en je krijgt nu de kans om je door een stad vol wolkenkrabbers een weg te banen naar het einde. Onderweg kom je allerlei minigames tegen waarmee je jezelf en andere spelers kan vermaken. In onderstaande video krijgen jullie er een beeld bij.

Co-op paradijs

Op de consoles en PC is Human: Fall Flat met 8 spelers co-op te spelen. Dit lijkt veel, maar Stadia doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt met z'n 16en je als een wervelwind door het level bevinden. Ga je zo snel mogelijk naar de finish of elkaar stiekem tegenwerken? Het is één groot co-op avontuur. Stadia doet het de laatste tijd sowieso gaat met co-op titels. Er zijn regelmatig co-op games als onderdeel van Stadia Pro te vinden, waaronder dus deze.
Een andere co-op game die binnenkort uitkomt is Phogs! Recent is er meer beeldmateriaal verschenen van een nieuwe wereld. Klik hier voor de video. En mis ook onze Watch Dogs: Legion review niet. Klik hier om deze te lezen.