Elder Scrolls: Online met aankomende uitbreiding, genaamd Markath

Nieuws
zaterdag, 12 september 2020 om 12:30
eso1 5f5bb02b177b2
The Elders Scrolls: Online is een groot succes op Stadia. In snel tempo wordt de game ook uitgebreid. De volgende uitbreiding heeft de naam 'Markath'. The Elder Scrolls: Online is sinds juni op Stadia beschikbaar en binnen korte tijd immens populair.
In de mmo-game The Elder Scrolls: Online maak je een eigen karakter en kun je de open spelwereld verkennen. Samen met duizenden andere spelers. Je kunt quests doen, het verhaal volgen, craften, vissen. Noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. De game is al sinds 2014 beschikbaar op de PC en later op de consoles. Sindsdien wordt ieder jaar de game verder uitgebreid met DLC, genaamd chapters. Inmiddels is er al dusdanig veel content in de game dat je aan honderden uren gamen waarschijnlijk niet genoeg hebt.

 'Markath'-uitbreiding

In de nieuwe chapter, met de naam 'Markath', gaat het verhaal verder waar het gebleven is. Het afgelopen jaar stond in het teken van 'The Dark Heart of Skyrim'. Een lange episodische verhaal reeks in het gebied Skyrim. Dit zal het laatste deel zijn van die reeks. Naast een uitbreiding op het verhaal, komt er een nieuw gebied en nieuwe quests. Op 19 september komt er een showcase op Twitch waar ook unieke rewards weggegeven gaan worden. Als we meer weten, houden we jullie op de hoogte.
Heb je het nieuws van de afgelopen dagen gemist? Er zijn drie nieuwe games aangekondigd. Namelijk Scott Pilgrim vs. the WorldRiders Republic en Chronos: Before the Ashes.