Risk of Rain 2 onderweg naar Stadia met tijdelijk exclusieve content

Nieuws
zondag, 13 september 2020 om 15:31
riskofrain2 5f5e1c4291845
Er waren al geruchten dat Risk of Rain 2 naar Stadia zou komen, maar afgelopen nacht is dit bevestigd. Tijdens de Gearbox Digital Showcase, een digitaal evenement van PAX Online, maakte de uitgever dit bekend.
Risk of Rain 2 kwam vorig jaar uit voor de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch en is nu dus onderweg naar Stadia. Het eerste deel was al erg succesvol en één van de games die het 'roguelike' genre populairder maakten onder gamers. In Risk of Rain 2 bevind je je op een andere planeet en is het de bedoeling dat je overlevenden van een eerdere crew vind. Je zult zelf ook moeten overleven tussen vijandelijke omgevingen en allerlei vijanden. In tegenstelling tot zijn voorganger, betreft het een third person-shooter. Je kunt deze alleen of met drie vrienden spelen. Zoals gewend van het roguelike genre betekent dood gaan dat je vrijwel overnieuw kunt beginnen, met wat kleine voordelen die je gedurende je playthrough hebt verdiend.

Exclusieve content voor Stadia

Opmerkelijk in de aankondiging is dat de ontwikkelaar aangeeft dat er tijdelijk exclusieve Stadia-content naar Risk of Rain 2 komt. Een nieuw level zal de eerste 30 dagen exclusief op Stadia te spelen zijn, omdat Google de ontwikkeling hiervan gefinancierd heeft. De gedachte hierachter zal onwaarschijnlijk zijn om meer spelers naar Stadia te trekken. Het is overigens nog niet duidelijk wanneer Risk of Rain 2 op Stadia moet verschijnen. Zodra we meer weten, lees je het hier!
Heb je al gezien dat je een JBL Quantum 400-headset kunt winnen hier op PlayStadia? En bekijk ook zeker de andere nieuwe aangekondigde games, Riders Republic en Scott Pilgrim vs. The World!