Embr komt met content update voor de feestdagen

Nieuws
dinsdag, 22 december 2020 om 12:30
embr
Embr was de eerste early access titel voor Stadia en is begonnen met een klein repertoire aan content. Regelmatig voegen ze content toe en nu is het weer zover.
Zoals eerder al aangekondigd, is het nu tijd voor de Holiday update van Embr. Deze content update staat volledig in het teken van Kerst, zoals veel games dat tegenwoordig doen. Maar dat is niet alles, want er zijn ook andere toevoegingen zoals een Vacuum Grenade en een nieuwe campaign. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei kerst cosmetics toegevoegd die je kunt vinden in de game. In een stream heeft de ontwikkelaar het een en ander gedemonstreerd, deze kun je hieronder vinden.

Wordt een brandweerman

In Embr is het de bedoeling dat je als brandweerman aan de slag gaat en de schade in de verschillende levels zo beperkt mogelijk te houden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn uiteraard allerlei obstakels te overwinnen. Je kunt dit alleen of met drie vrienden doen. Wij hebben de game ook gereviewed toen deze net uitkwam. Onze review kun je hier lezen. De Holiday update is nu live op Stadia.
Just Dance 2021 is ook met een nieuwe trailer uitgekomen voor het eerste seizoen. Deze kun je hier vinden. En er is ook uitgebreide gameplay vrijgekomen van Cris Tales. Je kunt deze hier bekijken.