Uitgebreide gameplay getoond van Cris Tales

Nieuws
maandag, 21 december 2020 om 12:30
95ddc037001356c04b53020bfd364abc
De JRPG Cris Tales heeft nog niet veel van zich laten zien, behalve een korte trailer. Inmiddels is niets minder waar, want de ontwikkelaars hebben een uitgebreide gameplay walkthrough met ons gedeeld.
Cris Tales zou aanvankelijk in november uitkomen maar is uitgesteld naar 2021 wegens de corona maatregelen. In deze JRPG bevind je jezelf zowel in het verleden, heden als in de toekomst tegelijk. Je krijgt een unieke kans om gebeurtenissen in drie verschillende tijdsperken te ervaren, wat ook een groot onderdeel van de game is. Het is aan jou om het Crystallis koninkrijk te redden. Hieronder vind je de gameplay.

Klassieke gameplay met een twist

We krijgen ook een blik op de gameplay in bovenstaande trailer en dit smaakt naar meer. Naast een bijzondere artistieke stijl ziet het er ook naar uit dat de game probeert te innoveren qua gameplay door gebruikt te maken van de unieke tijd elementen. We kijken er naar uit om met Cris Tales aan de slag te gaan.
Heb jij ook Crayta in je library? Mis dan het nieuws niet van de nieuwe content update, met winterse cosmetics. Je kunt hier meer lezen. En wist je al dat er nieuwe vechters onderweg zijn naar WWE2K Battlegrounds? Je kunt hier lezen wie dat zijn.