ESRB rating hint naar komst Rainbow Six: Siege naar Stadia

Nieuws
dinsdag, 29 september 2020 om 10:00
capsule 616x353 5f72daeabe16f
ESRB, PEGI en USK zijn allemaal organisaties die games een leeftijdsbeoordeling geven voor deze gereleased worden. De oplettende volger van deze sites vind dan vrijwel altijd hints van games die nog naar platformen inclusief Stadia komen, ook als ze nog niet officieel aangekondigd zijn.
De volgende game die een ESRB rating gekregen heeft maar nog niet officieel bekend gemaakt is, is Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Nu waren er al enige tijd geruchten dat deze game naar Stadia zou komen, maar deze geruchten hebben nu aardig wat kracht gekregen. Wat dit gerucht nog geloofwaardiger maakt, is de wetenschap dat Ubisoft uPlay+ naar Stadia wil brengen. Ze zijn in hoog tempo games aan het overzetten naar Stadia en dit lijkt simpelweg de volgende. Voor een indruk van Rainbow Six: Siege kun je onderstaande trailer bekijken.

Grote titel voor Stadia

Als Rainbow Six: Siege daadwerkelijk op Stadia verschijnt is dit groot nieuws. Het is namelijk één van de grootste competitieve online shooters ter wereld, met een zeer actieve eSports community. Daarnaast zou het de eerste grote competitieve shooter op Stadia zijn, iets waar veel spelers naar verlangden. In de game spelen twee teams van 5 tegen elkaar. Een team van terroristen en een team S.W.A.T. agenten. In compacte maps dien je de tegenstander uit te schakelen, voor ze jou uitschakelen. Dit levert zeer intense gameplay op. De game is al 5 jaar uit maar nog steeds brengt Ubisoft regelmatig content updates uit middels hun "Seasons". Recent is aangegeven dat ze hier de komende jaren mee door zullen gaan.
Check ook onze Windbound review nog! En de drie games die recent wel al officieel aangekondigd werden.