FilmBox Nu Beschikbaar in het Basispakket van KPN

Nieuws
vrijdag, 11 oktober 2024 om 15:00
filmbox
KPN-abonnees hebben hebben vanaf nu FilmBox als onderdeel van het basispakket van de provider.
Deze toevoeging verrijkt het aanbod voor filmliefhebbers met een breed scala aan films en series, zonder dat zij daarvoor extra hoeven te betalen. De zender is te vinden op kanaal 50.

Wat is FilmBox?

FilmBox is een internationale zender die zich richt op het uitzenden van films. De zender staat bekend om zijn gevarieerde aanbod van klassiekers, blockbusters en onafhankelijke films uit verschillende genres. FilmBox biedt een mix van internationale en Europese films, waarmee het een breed publiek aanspreekt. De zender is naast KPN ook te zien bij o.a. Ziggo, Canal+ en CanaalDigitaal.

Wat betekent dit voor KPN-abonnees?

De toevoeging van FilmBox aan het basispakket betekent dat KPN-klanten nu zonder extra kosten toegang hebben tot een scala aan films. Dit past binnen de strategie van KPN om klanten steeds meer waarde te bieden voor hun abonnement. FilmBox is beschikbaar voor alle klanten met Interactieve TV, wat betekent dat iedereen met een standaard tv-abonnement direct kan genieten van het nieuwe aanbod.
Met FilmBox kunnen abonnees genieten van films van over de hele wereld. Of je nu houdt van actie, drama, komedie of documentaires, de zender biedt voor elk wat wils. Het diverse aanbod sluit aan op de behoefte van veel tv-kijkers aan kwalitatieve films zonder dat zij een specifiek abonnement hoeven af te sluiten voor premium filmkanalen.

Hoe FilmBox te bekijken

Om FilmBox te bekijken, hoeven KPN-klanten niets te doen. Het kanaal is automatisch toegevoegd (kanaal 50) aan het zenderoverzicht. Afhankelijk van de regio is het kanaal te vinden op een specifieke positie in de zenderlijst van KPN Interactieve TV. Meer informatie over Fimbox vind je hier.