Final Fantasy XV heeft unieke feature op Google Stadia

Nieuws
woensdag, 20 november 2019 om 14:49
e186e71a649acf8463e65714be3f278a
Google Stadia is uitgebracht en er is onthuld dat Final Fantasy XV een extra feature heeft op de streamingdienst voor games, dat maakte Square Enix bekend.

Toch een exclusieve feature

Bij de eerste games op Google Stadia, die je hier allemaal kan zien, hoort ook Final Fantasy XV, de Role Playing Game van Square Enix. Er is nu bekendgemaakt dat de versie op Stadia een nieuwe feature heeft: challenge modes.
Square Enix tweette dat FFXV op Stadia alle vier de DLC-afleveringen bevat net als het Royal Pack en Comrades multiplayer, het Booster Pack en het Holiday Pack. De nieuwe content gaat echter over vier nieuwe challenges: Challenge Rally driving mode, Expert Duel, Endless Magitech Armor en Magna Flight.
Final Fantasy XV is te koop in de Stadia-store voor veertig dollar en dertig dollar wanneer je een Stadia Pro member bent, check hier alle prijzen. Voorlopig zijn de meningen over Google Stadia verdeeld, lees hier hoe onze redacteurs er over denken. Verder ging de launch niet vlekkeloos aangezien er problemen waren rondom de pre-orders, lees hier ten slotte wat Google antwoordde op de meest brandende vragen over Stadia.