Football Manager 2020 niet meer te koop in Stadia store

Nieuws
vrijdag, 18 december 2020 om 17:15
FM21
Liefhebbers van voetbal games konden op Stadia vooralsnog alleen bij Football Manager terecht, totdat FIFA 21 eindelijk verschijnt. Maar ook dit kan niet meer. De game is niet meer te koop.
Zat je nog te azen op een sale van Football Manager 2020? Dan heb je helaas pech. De game is uit de Stadia store gehaald. Overigens is dit niet heel bijzonder, want ieder jaar komt er een nieuwe versie van Football Manager en de versie van het jaar ervoor wordt dan in verband met licentiedeals verwijderd. Football Manager 2020 is ook bij Steam en andere platformen verwijderd. Heb je de game gekocht? Dan kun je deze wel altijd blijven spelen. Het zure voor Stadia is alleen dat de nieuwste versie, Football Manager 2021, nog steeds niet op Stadia beschikbaar is.

Waar blijft Football Manager 2021?

Het beschikbaar komen van Football Manager 2021 op Stadia is inmiddels een soap geworden. Veel spelers hadden gerekend op het vervolg op Stadia. Maar naarmate de release dichterbij kwam en radiostilte aanhield, werd het twijfelachtig. Net voor de release kwam er een trailer met het Stadia logo maar deze werd daarna verwijderd. Toen kwamen er PEGI en ESRB ratings, wat meestal een release aanduid, en vervolgens nog niks. Tot op de dag van vandaag wil Sport Interactive er nog niks over zeggen. Terwijl ondertussen de Xbox en Switch versie wel uitgekomen zijn.
Drie games die nog wel naar Stadia komen deze maand kun je hier vinden. En mis ook het laatste nieuws niet over Stadia en iOS. Dit kun je hier lezen