Gates of Oblivion-content komt eraan voor Elder Scrolls Online

Nieuws
dinsdag, 09 maart 2021 om 12:30
elder scrolls online blackwood
The Elder Scrolls Online is al jaren één van de meest succesvolle MMORPG's op de markt. Nieuwe content komt in de vorm van jaarlijkse thema's. De game staat op het punt om een nieuw jaar met content af te trappen.
De eerste update die het 'Gates of Oblivion'-jaar moet starten heeft de naam 'Flames of Ambition'. Eerder deelden we al de roadmap voor het komende jaar met jullie. Daarin was al te lezen dat dit de aftrap moet zijn, gevolgd door een uitbreiding later dit jaar. De nieuwe content introduceert twee nieuwe dungeons, die de toon zetten voor de aankomende uitbreiding. De nieuwe content is vanaf nu live op Stadia en de PC,  de consoles volgen later deze maand. Hieronder vind je de trailer.

Onvoorstelbaar veel content

Inmiddels is er enorm veel content in The Elder Scrolls Online, dankzij tientallen kleinere updates en meerdere uitbreidingen. Mocht je alles willen spelen, ben je misschien wel duizenden uren verder. Gelukkig biedt iedere uitbreiding een kans voor nieuwe spelers om een frisse start te maken, zonder al te veel gehinderd te worden door de eerdere content. Dit maakt The Elder Scrolls Online toegankelijk, wat ook onderdeel is van het succes van de game.
Ook Hitman 3 komt deze maand met nieuwe content, waar je hier meer over te weten kunt komen. En voor de fans van Dead By Daylight zijn er ook nieuwe skins geïntroduceerd. Je kunt hier zien om welke skins het gaat.