Monster Energy Super Cross 4 launch trailer verschenen

Nieuws
dinsdag, 09 maart 2021 om 12:15
Supercross
Deze week komt er in ieder geval één nieuwe game uit voor zover we weten en dat is Monster Energy Super Cross 4. De game komt donderdag pas uit, maar de launch trailer is vast vrijgegeven.
Supercross 4, zoals de game eigenlijk heet zonder de naam van de sponsor, is een racegame waarin de crossmotoren centraal staan. Op allerlei tracks strijd je tegen andere spelers om de eerste plek. Uiteraard bevat de game ook weer een career mode met alle wijzigingen van het nieuwste seizoen. Ook krijg je in deze game nog meer mogelijkheden om de tracks aan te passen. Bekijk hieronder de trailer.

Nog meer games deze week?

Of er nog meer games in het verschiet liggen voor Stadia deze week zullen we vanavond waarschijnlijk horen. Vorige week was een drukke week, maar op alle platformen is dit een rustige week. De kans is dus zeer aanwezig dat dit de enige game van de week gaat zijn. Maar we laten ons graag verrassen.
Gisteren is er ook een trailer verschenen voor Kaze and the Wild Masks, een game die later deze maand uitkomt. Daarin leer je meer over het verhaal. Je kunt de trailer hier zien. En mocht je nog geïnteresseerd zijn in Gods Will Fall, dan kun je hier meer over de game te weten komen.